Louhinta, poraus ja muut palvelut

Olemme kotitalouksien ja yritysten käytettävissä Mikkelin sekä muun Suomen alueella

Louhintavalkonen Ky on etevä kumppanisi, kun rakennustyömaalla on suoritettava vaativiakin poraus-, louhinta- tai muita maanrakennustöitä. Urakoimme perheyrityksemme voimin niin kotitalouksien kuin yritysten, kuten rakennusliikkeiden, tarpeisiin. Työtä tehdään tunnollisesti ja laadukkaasti nyt jo kolmannessa polvessa, alan parhaimmistoon kuuluvien koneiden kera. Toimialue ulottuu Mikkelistä pääasiassa Etelä-Suomeen, tarvittaessa toki myös muualle maahan. Kysy tarvitsemaasi palvelua alueellesi!

Ota yhteyttä »

Palvelumme:

  • Poraus: kehittyneillä poravaunuilla pystytään tekemään vaativat poraustyöt.
  • Louhinnat: teemme omakotitalojen, kerrostalojen, teollisuushallien ja teiden pohjalouhinnat. Urakoimme myös tarkkuus-/seinänvierus sekä kanaalilouhintojen parissa.
  • Räjäytykset: räjäytykset suoritamme räjähdysaineilla tai kemiallisesti.
  • Kiven rikotus: valttimme on tehokas rikotusvasara ja siihen soveltuva kaivinkone, jolla kiven rikotus onnistuu varmasti.
  • Maansiirto: teemme maansiirtotyöt ja kaivinkonetyöt tarvittaessa.

Kiinnostuitko? Jäikö jotakin puuttumaan, johon kaipaisit tekijää? Ota yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi. Käy tutustumassa myös työkohteisiimme sekä kuvagalleriaan.

Se tuttu ja luotettava perheyritys

Meidät tunnetaan Mikkelin seudulla ammattitaitoisena poraus-, louhinta- ja maanrakennustöitä tekevänä yrityksenä. Kanssamme asiointi sujuu rehdisti, kunnioitamme asiakkaitamme ja sovittuja aikatauluja. Kanssamme onnistut!